Post by lesslectkapergspar on Mar 12, 2022 18:45:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fight Club Tycoon - Idle Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fight Club Tycoon - Idle Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çok para kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Fight Club Tycoon - Idle Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Biraz sıkıcı oluyor
hiçbir şey yapamam
Şimdi yükleme ekranını geçmiyor
Bu boşta bir oyun değil, bu aptal bir musluk oyunu.. ne tür bir geliştirici aradaki farkı bilemez ki? Bu oyun için boş zamanımı harcamaya bile değmez.
BU OYUNU ÇOK SEVİYORUM!!
Her şeyi çok sık onarmak zorunda kalmak, bu oyunu çevrimdışı olarak 10 dakika boyunca boşta bir oyun haline getiriyor. Kazançların durmasına sadece 10 dakika kalmışsa, a***'ye geçebilmeyi bir nevi yener. Sadece söylüyorum.
Oyun harika ama lütfen hataları bir an önce düzeltin
yoksul
Reklamlar çalışmıyor.
Kötü kan
çok fazla ekleme
Bu oyun berbat
Harika
Eldivenlerimi bokstan almama izin vermedi, bu yüzden boks arenamı yükseltemedim veya kung fu alanı dövüşü alamadım, bu yüzden tgis oyununa 1 yıldız verdim.
Küçük bir baloncukta biriktirdikleri boks eldivenlerini toplayamazsınız, ancak bu cesaret kırıcı çünkü oyunda ilerlemenizi engelliyor çünkü oyunun diğer alanlarını ve alanlarını yükseltmek için bu eldivenlere ihtiyacınız var.
Bu eğlenceli
Bayıldım
dünyanın en iyi boks oyunu
tuhaf
En iyi oyun
Canı sıkkın
En iyi oyun
Tamam bir oyun. En iyisi değil ama tamam. gerçekten tavsiye etme
Minimal grafikler, reklamların çalışmaması konusunda cesaret kırıcı olabilir
Şimdiye kadarki en hızlı silme
açtığımda kapanıyor
Bir tycoon oyunu değil. Sadece boşta.
Sadece hiç yüklenmedim, on beş dakika sonra oyunu oynayamadım bile
Oyunun bozuk olduğu için üzgünüm dostum. Dövüş öğretmenlerimin üstündeki balonda 30 bin dolar biriktirdim ve lanet olsun, tıkladım n Bankamda hiç para yükselmedi wateva u deyin! Bu oyunda para kazanmaya çalışmak sinir bozucu. Özellikle de toplayamadığın zaman. Lütfen düzelt. Bunun yanında oyunla eğleniyordum. Lütfen düzeltin arkadaşlar. Veya oyununuzu kaldırmanız gerekecek 😐😔
Reklamlar çalışmıyor....zaman kaybı
Miskeen çalışmıyor bu oyunu nasıl düzeltebilirim
Güzel bir oyun ama yardımcı olan reklamlar çalışmıyor sorunu çözebilirseniz çok sevinirim....teşekkürler
Harika bir oyun hala oynamamakta gecikme yok bu tür oyunlardan hoşlanıyorum.
İyi
Seviye 30 hiçbir şey satın alamaz
Her şey iyiydi, sadece daha fazlasını istedim
Bu oyunu çok seviyorum. Ama sanki bir şey eksik. Seviyeleri maksimuma çıkarmaya başladıktan sonra, gidecek hiçbir yer yok gibi görünüyor. Kilidi açılacak yeni konumlar veya farklı tesisler ya da herhangi bir şey yok.
Sağ üstteki zamanlayıcı geri sayımdan sonra zorunlu tam ekran reklam. Bunlar asla tamam değil.
WorldCraft: 3D Block Craft Avontuur mmti
Bu oyun çöp
Oyundan zevk alıyorum, bu güzel ve sıradan bir oyun ama bu bir hata mı yoksa ne ama her insan ve insanlar ortaya çıkmayı bıraktıktan sonra çıkış odam kırılıyor ama yine de iyi bir oyun
İyi oyun