Post by lesslectkapergspar on Mar 12, 2022 18:42:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sõnade lugu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sõnade lugu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Sõnade lugu 2022 version ▞▞▞
Hakkas alles mängima.
Word Fables - Prison Break Söz cggs
Super hea
Ma just alustasin, tundub hea mäng siiani, soovitan seda sõbrale
Ma armastan seda mängu. See on lõbus.
Armas mäng, ma proovin seda, see pole liiga lihtne ega ka raske. nautige....
Ma armastan seda mängu. AINUS, et motika eest müntide hankimine võtab mul igavesti aega. lol
Lõbus ja meelelahutuslik.
Suurepärane sõnamäng
Praeguse seisuga on kõik korras. Teatud mõistatused sunnivad teid münte kulutama.
Mäng jookseb kinni :/
Suurepärane
See on ok, kuidagi igav.
Tore
Hea kahjutu lõbu
Nagu viis, kuidas see paneb teid välja töötama vastuseid ainult tähtedega. Treenib tõesti aju
Fain no ce sa zac
Maksa võitmiseks ainult tühikud, millel pole aimugi. Mängul on hea graafika, kuid selle tööriista eest makstakse päris raha, ilma suure auguta! Rebima, miks osta tööriist? Mängu arendaja, mis tööriistaga muutub? Mängude arendajad, palun, kuvage edenemist crowbar screwdriver.paid $16.50 plus $1.99 reklaamide puudumise eest, et aidata arendajatel mängu täiustada. Tahan julgustada arendajaid, kuid mitte enam päris raha! Eemaldan installimise, kui mängu ei parane... ei maksa rohkem ja desinstalli hinnang 1 tärn. Võitmiseks vaja rohkem münte, liiga kallid vihjed. Kas ta põgeneb kunagi?
Siiamaani on kõik korras
Hea mäng, aga palju reklaame
Päev 210... Sõnaks kell aga krt ei lase läbi... Ütleb, et olen selle sõna juba ära arvanud... P.rsekell....
Armastan seda siiani. Mängu pidevalt segavaid reklaame pole. Lihtne, kuid siiski väljakutseid pakkuv. Graafika on suurepärane. See on lihtsalt kombinesoon päris hea ja lõbus. N Ma ei hinda kunagi mänge!!
Mulle meeldib see mäng
Lihtne ja ajulik mõtlemine. Olge avatud, millist stseeni näidatakse – vihje.
Hea mõte arendamine
Puzzle Bobble Journey Слагалице bfmj
See on väga lõbus ja graafika on ilus. Ma armastan seda!
Viskab mind pidevalt välja, kuid mulle meeldib mäng ja pöördun selle juurde tagasi
Hakkasin just mängima ja siiani on see armas mäng. Ma lihtsalt soovin, et mul oleks aimu sõnast, mida ma proovin välja mõelda. Sõnaraamatus on palju sõnu. Lol
Lihtne, kuid mõnikord lõbus ja väljakutseid pakkuv
Hakkasin just mängima, jõudsin kergesti 10. tasemele, võib-olla mitte nii lihtsalt lol. Funcgame siiani!!
Vārdu stāsts Vārdu spēles xcs
Huvitav mäng...
Sellel pole üldse mõtet
Słowo Ucieczki Słowne xvf
mõned sõnad on tõesti rasked ja sa peaksid vähemalt aimu saama
Palju nalja ja väljakutseid! Karm küll!
Stressi leevendaja