Post by lesslectkapergspar on Mar 12, 2022 18:26:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad raha ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Knight Ninja Fight Game 2022 version ▞▞▞
Parandage oma server juba ära.. Loo režiimis, kuna värskendust ma alati saan, ei saa serveriga ühendust luua.. Mis teeb edasipääsu peaaegu võimatuks ja ma pean taset uuesti tegema vähemalt ühe korra ja kõige rohkem oli kolm korda b4, millest sain mööda. Minu Interneti-ühendus on hea ja ärge andke mulle lihtsalt sellepärast, et see on välisserver, kui see nii oleks, siis see ei juhtuks ainult loo režiimis. Lisaks pole mul seda probleemi teiste välismaise serveriga mängudega. See on esmaklassiline versioon. saa yo shyt otse yo!!!!!!!!
Minu elu parim mäng! Armastan graafikavõitlust ja sisu! isegi kui pean selle eest maksma uus müük, mis teeb selle tasuta. Tänan teid nii palju arendajaid selle hämmastava mängu eest!!!
Nepali saya klass läheb maam aitäh saatke mulle j sobib teile kõige paremini saatke link Vabandust j pärast on täna ma olen olnud valdkonnas ja tund läheb maam aitäh et
see on lõbus, aega kulutav ja hea mäng
Kuidas ma värskendan? Ma ei leia, et see lihtsalt ütleks mängi, kuid mängus käsib ta mul mängu värskendada. Mäng on tõesti hea 😊😊
See mäng on parim, kuid ainsaks probleemiks on esmaklassilise relvakirstu avamisel legendaarne, kuid see relv on mõeldud teistele, kes peavad ostma, pls tehke meie kangelase jaoks ainult rindkere relv. ja see mäng on pay2win
Samsung galaxy m31 kasutamine. See jookseb sageli kokku ja sageli ilmub hüpikakna sõnum ühendusprobleem, kuid minu ühendus on teiste mängude mängimise ajal hea. Loodetavasti saab peagi korda. Mäng on hea.
Väga raisatud mäng
Mulle meeldib mäng, kuid ma vajan veel mõnda tegelast, et mängida tasuta
halvim. võitsin õudusunenäo väljakutse 600 000, kuid süsteem ütles, et ei saa serveriga ühendust. proovis uuesti ühendust luua, kuid see ei lahenenud. Anna minu tasu! ma olen seda väärt. see juhtus juba kaks korda!
ostsin ühe paki hinnaga 14.99 sain kaks korda tasu. Mul on tõend, et mäng hakkab maha jääma, ütleb, et teenus on aeglane, teenus näitab viit riba.
Sain silmitsi väga halva tõrkega. Tahtsin lemmikloomaürituse lõpule viia ja proovisin missiooni avada 10 esmaklassilist relvakasti. Avasin neist 10 võtmete abil, kuid sündmus näitab, et ainult üks kast on avatud, mu võtmed on raisatud. Tehke selle tõrkega midagi
See mäng on tõesti hea, aga ma vihkan tõsiasja, et sa pead päris raha eest ostma erinevaid kangelasi, nagu velora.
Mulle meeldib see mäng
See mäng oli müügil, nii et laadisin selle alla🤣🤣🤣 Shadow fight alati parim mäng
Esimene päev on peaaegu mängimatu, taasühendamine ja aeglane. Proovib mõne päeva pärast uuesti.
See on aja raiskamine ... see ei paku areeni sõpradega võitlemiseks ... ja nad ei paku mängimiseks tasuta tegelast ... kui jõuate 100-ni, pole teil selle mänguga midagi pistmist ....
Palun pikendage areenilahingute aega, üldiselt töötab mäng hästi
Shadow Knight Ninja Fight Game ஆக்ஷன் udy
Shadow Knight Ninja Fight Game پرتحرک isn
Maksa mängimise eest, maksa, et võita. Pidevad müügipommid ja iga tegelase eest tuleb maksta 5 dollarit. Milline rebimine.
Fantastiline mäng, kuid tegelasi on kallis, ei saa osta
velora ripub ja ei liigu keset võitlust
See on täis lisasid, enamik asju tuleb osta ja see takerdub, kui ühendus on halb. Kuigi mäng on lõbus
Mitte tagasi🤞🖤
Ma vihkan seda praegu, sest mängud olid minu Facebookiga ühendatud, kaotasin kõik, mis ma nendes mängudes kogusin, parandage see rakendus .
See mäng on huvitav ja üsna täiuslik, kuid sellel mängul on probleem religiooniga, milleks on islam. Selle mängu tugevaim tegelane kannab nime ALLAH ja te peate selle tegelase ostma teatud rahasummaga. Kas arvate, et meie jumalat saab raha eest osta? meil kõigil on religioon, seega peame austama teisi religioone. vabandust nende sõnade pärast, aga seda asja tuleb rõhutada
Mulle meeldib see nii väga, kuid juhtkangi on natuke raske liigutada
Hea mäng. Miks see vajab pidevat Interneti-ühendust?
Igav asf. Maksa võitmiseks. Sama hästi võiks lisada automaatse jahi, et muuta see palju nauditavamaks, kuna seda mängu mitte mängida on palju lõbusam kui selle mängimine.
Shadow Knight Ninja Fight Game ઍક્શન blxo
Ma armastan seda mängu. Kuid mul on kahtlus, miks sellel mängul ei ole 1v1 või 2v2 süsteemi üldiselt, see mäng on super, ma armastan seda mängu ja heli graafiline kvaliteet on äärmiselt uskumatu
Vigade järjestamine! Miks sa mu auastet muutsid? Palun paranda see võimalikult kiiresti!
Pärast avamist uuest värskendusest teavitamist jäi kinni. Google Play ei tunne värskendust ära
Shadow Knight Ninja Fight Game Action ptcd
Mäng jääb palju maha ja ütleb pidevalt ühenduse loomist, kuid see ei päästa kunagi minu edusamme, kuid soovin, et saaksin teisi kulla või teemantidega tegelasi, sest mul on see kuldmõõk, mis läheb ühele tegelastest.
Olen mänginud shadow fight 2 ja 3 juba aastaid ja lihtsalt tüdinesin sellest ja kui ma varjurüütli leidsin, surin ma jk, aga see on nii lõbus ja ülemustel on üllatavalt tore teha hämmastavat tööd
Väga hea mäng ja selle juhtnupud ja graafika on imelised, kuid see mäng võib tekitada sõltuvust nagu alkohol ja narkootikumid, see vabastab palju dopamiini vms, kuid mäng on väga lahe ja hea viis viha vabastamiseks.
Seda mängu on lõbus mängida, kuid ma vihkan tõsiasja, et teiste tegelaste avamiseks on vaja raha kasutada. Loodetavasti lisab teie testamendi värskendus kangelasi, keda saab osta pärisraha kasutamata. See on muutumas nagu palk, et võita.
Fantastiline mäng! Hea graafika jne!
Кошмары из глубин: Зов сирены Приключения arv