Post by lesslectkapergspar on Mar 12, 2022 18:23:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
Интересно е нереално, разбира се и много въображаемо, но някак добре, без реклами и така нататък, толкова добре за мен
Играта е заплащане. Те почти никога не ви дават това, от което се нуждаете, за да повишите нивото на вашите играчи. След дни на игра те все още не ви дават това, от което имате нужда, освен ако не го купите. Избягвайте, освен ако нямате много истински пари
Имайки проблеми да накарам работниците да изчистят един от капаните на gopher, изчистих кеша, данните, рестартирах играта и т.н. Не мога да я изтрия, не мога да я изчистя и играта е актуална.
Тази игра беше отлична в началото, нямах нищо против да платя за някои артикули, след това дойдоха надстройките и имаше много необходими елементи! Скъпо е! Ненужно сложно и по-малко забавно, отколкото беше първоначално! Препоръчвам го на всички мои приятели (първоначално) сега не съм толкова сигурен! На много групи, които се събират срещу вас и ограбват всичките ви ресурси! Насилници! Не е това, за което обичам да харча трудно спечелените си пари! Ако не бях похарчил толкова много за тази игра, щях да спра да я играя!
PAY2WIN ... Не можете да успеете, освен ако не похарчите пари за това. Пълно с бъгове/грешки. 1 звезда, защото не мога да дам 0.
Играта е добра, където играчът на F2P може да расте бързо, ако положи усилия, може да се противопостави на пропиляващите, проблемът е, че играта пълни грешки, които се срива по време на игра, ремонт все още се срива и грешка за отстраняване 🤣🤣.
Най-лошото приложение от този тип, което някога съм използвал. Умишлено p2p, както показват известията, тромав интерфейс, който парите могат да облекчат малко, напр. купете робот събирач. Може да прекара цял ден в преследване на храна и все още не е достатъчно. Трябва да купувате герои и екипировка, за да напредвате, след което актуализациите ги изхвърлят и дават замествания за боклуци. Или вложете големи пари в началото, или не се притеснявайте, ако искате да напредвате.
Някои проблеми се нуждаят от коригиране и баланс, но като цяло наистина се наслаждавам на играта досега. Надявам се, че в бъдеще ще бъдат добавени още функции, защото вече съм изградил всяка налична сграда и съм само след няколко седмици да играя.
Изживяването беше наред, забавлявах се с играта, но след всяка актуализация изглежда, че играта отнема все повече и повече време за зареждане. Сега играта изобщо няма да играе.
Последната актуализация причинява принудително затваряне след няколко щраквания в играта.Беше забавно, но сега прекарвам повече време в отваряне на приложението, отколкото в игра.
Играта беше добра. Сега забивам веднага или изобщо не отварям. Поправих го....засега. След скорошната актуализация, това е игра за плащане за игра. А цените са ИЗВЪРШИТЕЛНИ
Не е лоша игра, обикновено не харесвам игри от този тип, но тази, която играя всеки ден, все още има нужда от някои корекции на грешки, но като цяло всичко е хубава игра, за да мине времето
Харесвам играта, но новата актуализация обърка някои от нещата ми за съюза, особено по отношение на дуела. Цял ден събирам желязо и такива, но в дуела се появявам като нула.
Не е никак лоша.С удоволствие я играя. Липсва ми опцията Report - някои хора си позволяват доста нецензурен език. Има и бъгове обаче: например трябва да изпълни Друг монетен двор , но няма как, защото се сградата се ползва и е ъпгрейдната и няма как да я превзема отново?! Често се налага да рефрешвам, защото чата забива.
След като инсталирах игра за деинсталиране поне 7 пъти, се отказах от това приложение. Не мога да вляза в играта. Замръзва и спира. Изпратих няколко билета до разработчиците, обясняващи ситуацията. Искам си парите обратно. Не мога да вляза в играта. Изпратих имейла си и все още не получих отговор. Лоши отношения с клиентите.
Добрата игра,,,трябва да рационализира някои от действията на играта, т.е.: достъп до екрана на радара и малкият робот трябва да бъде наличен, без да се налага да харчите пари
Беше наистина фен на играта и прекарах известно време в нея. Всъщност харесвам играта много, но след като направиха последните актуализации и започнаха да ви таксуват за всичко в играта и на висока цена. Сега губя интерес към играта. Срам, защото имаха нещо хубаво, докато не огладнеха за пари.
Изключително пристрастяваща, забавна и непрекъснато подобряваща се стратегическа игра. Визуално удовлетворяващо, дори когато играете с часове наред. Pay to-Win е ясен стандарт и начинът, по който трябва да вървите, ако можете да си го позволите. Въпреки това, само с отдаденост, все още можете да се превърнете в сила, с която трябва да се съобразявате. Текущите подобрения на съдържанието и балансирането на аспектите в играта се оценяват много. Ясно е, че екипът на разработчиците има страст към това заглавие. P. S. По-доброто ценообразуване в играта за международни валути би помогнало.
Бъдете честни, харесвам тази игра по начина, по който готвя, работя, строя подслон...някои сцени без звук, например анимация на показване на герой..Геймплей за бойна зомби проста и тиха...досега харесвам тази игра Поздрави играта
100% плащайте, за да спечелите. Току-що започнах и те искат 10 $ само за събиране на ресурси и още 5 $, за да имат друг строител. Също така това е "тунелна игра", т.е.: Няма реална свобода в това, което правите, просто правете каквото се казва и плащайте.
Last Fortress: Underground Strateji Oyunları cpi
Забавление, докато не ударите стената на портфейла. Темата за оцеляване на зомбита е интересен обрат, но не е достатъчен, за да се конкурира с скуката на платената стена.
Нещата са твърде скъпи в съотношение с печалбите. Допълнителните части на играта не са обяснени само началните части.
Добре
Твърде трудно е да получите герой от клас S Сега е твърде трудно да се изкачите легендарен герой, трябват два оранжеви, за да станете легендарни, върнете старото изкачване, твърде много играчи напуснаха тази игра, аз съм от Z1, направете нещо или какво друго е тази игра, умре ,
Last Fortress: Underground Strategie hof
Все едно играта се опитваше да се актуализира, не можа да се деинсталира, преинсталирана, не иска да започна отначало как да си върна старата игра
Чудесно засега, малки малки грешки, но като цяло страхотно.
Tower Defense - strategy games Strategi wpdd
Добра идея за игра, ужасни разработчици. Играта винаги има някакъв бъг. Вашето ниво на мощност се колебае без причина. Обобщената цел винаги е проблеми, така че не можете да я съберете. Бих препоръчал да се намери друга игра.
Защо разработчиците не могат да напишат рутина, която не позволява на по-силните играчи да атакуват нови играчи от по-ниско ниво, хора като тези могат да атакуват само по-слаби играчи от ниско ниво, защото са лесни мишени. Напишете рутината, за да направите играта малко по-честна на това ниво.
Хареса ми играта...но ние поправяме всички грешки...
Много забавно, беше голямо предизвикателство. Да, отделям много време за това, това е идеята, нали? Просто ми се иска подобренията в една стая да не разчитат толкова много на обновяването на основните стаи. И ресурсите бяха тихи, толкова трудни за получаване, все още са, но е това, което е!!!
Може би една от най-лошите игри, които съм играл досега. Играта е много грешна. През повечето време трябва да го нулирате. Разработката направи пари от хората, които искат да бъдат номер 1. Това е игра и хората не я гледат така. Трябва да се оттеглите, след което да се върнете в играта през повечето време. Повечето хора обаче са приятелски настроени.
МНОГО МНОГО СЕ СЛУЧВА. Не мога да кажа, че дори съм играл или съм взимал някое от собствените си решения откакто започнах играта преди час. Играта не е проектирана по начин, по който да знаете какво да правите. Прекалено много неща се случват, за да се превърне в ежедневна игра. Тонове следване на инструкциите, не много да правите това, което искате.
Новите каменни и железни мини са добри, така че можете да разширите квартирата си
Продължава да рестартира, за да зареди Scream, след което остава на това за известно време, след което се зарежда и можете да играете за малко, след което спира, поставяте отново на екрана за зареждане и губите точката си за запис