Post by lesslectkapergspar on Mar 12, 2022 18:17:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dözüm hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City - Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Əla oyundur amma mən rəqəmlərin üsdünə basıram ki oynayım qız gəlir üzülmə belə oynaya bilmorem ingilis dilinde nese yazı gelir kim bilirse oyuna davam desinde zəhmət olmasa amma yenə də qəşəy oyundur
Oyun çox əyləncəlidir. Tez olmalısınız. Dəstək heyəti inanılmazdır. Problemlə bağlı cavab müddəti 24 saatdır və onlar həll olunana qədər sizinlə qalacaqlar. Yenə də oyun çox əyləncəlidir. Çoxlu restoran çoxlu yemək. Yemək bişirməkdən zövq alın. Dəstək komandası üçün təşəkkür edirəm, özümü vacib hiss etdim. Çox sağ ol
"Brilyantlar" üçün pul ödədim və heç vaxt almadım. Bunlarsız bəzi səviyyələri keçməyin heç bir yolu yoxdur və məbləğ çox olmasa da, tətbiqi işə salmaq niyə bu qədər çətin olmalıdır, təəccüblənirəm? Həm də vaxtınızı itirən şəbəkə ilə bağlı bir problem var.
Oyun son vaxtlar donur və öz-özünə dayanır. Əsas ekranıma qayıdır, çox əsəbiləşdirir
çox yaxşı və çox sürətli oyun
Çooooooox qeşegdi Men oynamışam. Superdi
小鎮大廚 (Cooking City) - 瘋狂餐廳之旅 街機 hgk
Best Cooking Games for Android and iOS · 1. Cooking Fever · 2. Cooking Mama · 3. My Café · 4. Diner Dash · 5. Food Truck Chef · 6. Star Chef · 7. Cook
onu çox sevmək daha çox yemək və əlavələr almaq istəyə bilməz
Oyun əla başlayır, lakin sonra ona pul qoymaq lazım olan yerə qədər çətinləşir. Çətin olmadan bir dəfə oyun oynamaq gözəl olardı!
yenicə başlamışam çox yaxşıdır, amma oyunu o qədər çox sevirəm ki, çətin olacaq] böyük iş sizi sevirəm Cooking city.
guzel oyun 😋😋😋
Bu nədi eybəcər
Proqramı bəyənirəm, amma deyə bilərəm ki, hər şey pul qazanmaq üçündür. Misal: 18-ə çatmalıyam, amma 23-ə çatsam, açarı almıram. Göstərilən hədəfi keçsəm, bu necə düzgündür? Oyunçuları aldadaraq aldatmağa ehtiyac yoxdur. Proqram yaxşı olarsa, oyunçular satın alacaq. Məndə qalan qiymətli daşlardan istifadə etdikdən sonra proqramı silirəm.
yeni yeniləməyə qədər bu oyunu çox bəyəndim, indi səviyyələri tamamlamaq mümkün deyil. hətta müştəriyə səhv bir şey verə bilməyəcəyinizi demədən səhvən bir şeyə toxunursunuz və uğursuz olursunuz. yeni yeniləməyə qədər oynamağı dayandıracaq
chef, restaurant & cooking games MOD unlimited stones/coins
Super🤩😍
Cooking City - Restaurant Game - AppGrooves
Reklam problemini həll etdikdən sonra reytinqimi qaldıracağam. Mən bir səviyyəni tamamlayıram və sikkələrimi ikiqat etmək üçün reklama baxmaq üçün klikləyirəm və ekran boş olur. Mən oyunu bağlayıb geri qayıdıram və nəinki oynadığım səviyyədən qazandığım sikkələri almadım, həm də təkanım getdi. Bu, son vaxtlar çox olur. Zəhmət olmasa düzəldin!
çox möhtəşəm
çox əla
Proqramı endirdim və məndə Epilepsiya var. Onu açanda ağ və qırmızı olan loqo göründü. Sonra az qala nöbetə səbəb olan yanıb-sönməyə başladı. Zəhmət olmasa, bunu düzəldin, mən həqiqətən oynamaq istəyirdim, lakin düzəliş edilmədiyi müddətcə edə bilmərəm.
Cooking City - Cooking Games Arkadspel yxrh
Super di tovsiye edirem yuklemeye deyer bir oyundu🤗
Tutmaq həqiqətən asandır
Скачать Cooking City 2.29.0.5073 для Android
Oil Tanker Truck Driving Games Стратегически nuf
Çox pis oyundur mən oynayanda tıxacda qalıram
çox bəyəndim təşəkkürlər 👍
Fotoda görürsünüz, oyunlardakı kimi deyil. Amma mən bundan həzz alıram, baxmayaraq ki, məlumatlar silinə bilər, çünki siz sistemdən çıxdığınız zaman mən də onu öz hesabımda saxlayıram. O, yadda saxlamayacaq. Sadəcə 1 restoran və başqa bir dünya açılacaq, lakin bu, proqramın onu tamamilə düzəltməsini saxlamadığı üçün deyil. LÜTFEN BUNU DÜZƏT EDİN. O, NICW OYUNDUR, AMMA MƏNİM HESABIMIN VERİLƏN MƏLUMATLARI KETDİ ÇÜNKİ TƏTBİQ BAŞQALARI KİMİ İŞLƏMƏDİ. MƏN BUNU HESABIMDA VƏ TELEFONUMDA YAXŞI EDİRƏM AMMA GEEZZZ BYE APP.
Download Cooking City apk 2.29.0.5073 for Android. Experience cooking madness in kitchens! Enjoy fever cooking games!
Cooking City - Cooking Games Arkadspel yxrh
son dərəcə əyləncəli oyun, lakin şok edici müştəri xidməti. mən asanlıqla ona 500 ulduz verərdim, amma oynayarkən həyat yoldaşım saxlama faylını bir dəfə itirmişdi və sorğu göndərəndə cavab almamışdı. Hadisələrin gedişatımın qeydə alınmadığı və ya hətta geri getdiyi bir səhvim var ki, bu da məni mükafat tələb etmək üçün üç dəfədən 4 dəfə çox oynamağa vadar edir, tez-tez səhvlər o qədər pis olur ki, mükafata çata bilmirəm. Bir neçə e-poçt göndərdim və heç bir cavab almadım. p.s 1 ulduza endirildi, heç bir düzəliş olmadı və yeniləmə ilə belə cavab verilmədi.
İndi yükləyirəm. Ümid edirəm ki, yaxsi olar.❤
Mən bütün səviyyələri açıb oynaya bilmirəm
Məndən yeniləmədən sonra yenidən daxil olmağım tələb olundu və sonra irəliləyişlərimin yarısı itirildi. Mən 3 həftə əvvəl "bizimlə əlaqə" səhifəsi vasitəsilə forma təqdim etdim və bu problem hələ də həllini tapmayıb. Çox məyus.
Bu oyunu s21 telefonum yenilənənə və telefonumdan itənə qədər illər oynadım. Uğursuz yenidən quraşdırmaq üçün bir neçə dəfə cəhd edildi. Əlaqədar tərtibatçı ipuçları ilə müvəffəq olmadı.
小鎮大廚 (Cooking City) - 瘋狂餐廳之旅 街機 hgk
cox qeseng oyundu
darıxdığınız zaman oynamaq olduqca əyləncəli bir oyundur
Cooking City - Cooking Games Arcade cqm