Post by lesslectkapergspar on Mar 12, 2022 18:14:06 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više resursa ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Cooking Chef - Food Fever Arkādes spēles hlid
Ne radi da izbacim
ajay gupta
Ima samo jednu stvar za kuhanje i smatram da je dosadno pa sam izbrisao igru
Sviđa mi se ova igra, volim sve ove razine, ali neki ljudi kažu da postoji bilo kakav problem, ali ja ne mislim tako jer nema problema i sviđa mi se ova igra jako volim je, možete li napraviti više sličnih igrica kao što je ova igra samo cauz ovo je gud za timepass i pomaže nam da napravimo dio hrane kao što je bila u igri na laganoj razini ........
Dobro
Ova igra je složena igra koja treba puno podatkovne veze i to je problem jer nemam podataka i čini igru sporijom, vrlo je brza i komplicirana
Zašto ne mogu poslužiti banane?
Cooking Chef - Food Fever อาร์เคด pza
U🍉🥔
Razina 44 je nemoguća razina. Ne možete poslužiti 3 narudžbe krumpirića sa samo 1 aparatom za prženje u ograničenom vremenu?🙄
Vrlo dobro. Ova aplikacija je vrlo dobra. Sviđa mi se. Mislim da je to najbolja aplikacija za kuhanje. Izvrsno.
Ova igra je sjajna
Bilo je sjajno i brzo poslužiti mojim kupcima
Previše mi se sviđa ova igra.. Stvarno jako lijepa igra. Jako je zanimljivo i lako možemo poslužiti...
Ovo je dobro, ali nije tako jer je vrlo lijena igra koja oduzima puno vremena
Cooking Chef - Food Fever Arkade uhy
Tako lijepo
Igra je nevjerojatna, ali ne volim koristiti podatke u otvaranju sljedeće razine
Jako mi se svidio koncept prelaska na različita jela nakon određene razine
Dobro, ali puno od dodavanja
To je prekrasna igra, različita mjesta, različite kuhinje, različiti kupci, različiti prehrambeni artikli... Jednostavno volim igrati ovu igru kuhara 😍❣️
Zašto hrana tako brzo gori??? Moraš to popraviti, palim jaja.
Jako je super, obožavam ga
Froglike: The Frog Roguelike ארקייד igo
Stvarno volim ovu igru, ali je jako neugodna nakon razine 50 jer moram preuzeti svaku fazu prije nego što igram. Iako je to ubijanje vibracija, još ga neću izbrisati. Nadam se da će vaši timovi pronaći dugotrajno rješenje za ovo, ali do tada, bravo🤍
Vrlo dobra aplikacija
Zabavno, uzbudljivo, dugotrajno
Ovo nije dobra igra bez razdoblja uzbuđenja.
Ova igra je bila jako super
Lijep gime volim te
Ne sviđa mi se ova aplikacija jer je u nekom trenutku zapela. Zato ...
Igra je jako dobra za djecu
Nije loše sviđa mi se
Mislim da je super😀😀
Koliko razina ima samo sam stigao do 380
Cooking Chef - Food Fever Arkade uhy
Volim 💕 ovu igru, ali bih tako 😠 dosadno što moram preuzeti svaku razinu i izgubiti svoje podatke nakon instaliranja igre 🎮 molimo pogledajte ovo
Stvarno volim ovu igricu!!!
Mujhe y igri bohut pasand aya. Jako mi se sviđa, ovo je vrlo zabavna igra
Zašto ne mogu proći tablu 200, piše uskoro KADA ok još uvijek mi ništa ne pričamo Tjedni mjeseci u godini što mogu izbrisati ovo nitko ne zaslužuje previše čekati ovo dugo Ur igra je super samo požurite molim vas održite još jedan tjedan ocijeni Yall kasnije.
Pusti me da igram prvi😅👌dajem 3 zvjezdice iz nekih razloga....
Vrlo slatka igra 4level nije problem
Ova igra kuhanja je jedna od najboljih koje sam ikad igrao, stvarno uživam, besplatna je, većina igara kuhanja kada dođete do određene razine žele da je platite, trenutno si ne mogu priuštiti također, dok nisam završio fakultetsku diplomu, hvala samo tako nastavi. Možete li, molim vas, vratiti razine 200. Dobio sam na 200 i 300, a onda su ga smanjili na 200, sada ne mogu prijeći razinu 200 prije nego što mogu, hvala
Jako lijepa igra 👍
Lijepa je igra za kuhanje
Jako lijepa igra💜💜
Sviđa mi se to je nevjerojatno, ali mislim da biste trebali oglašavati nove kupce
w😝😝😝😰😧w,,2..😌22222222222222🎿🏓🎱☺☺😌😍
Ova igra je cool
To je stvarno dobra igra, ali treba puno vremena za prelazak na sljedeću razinu
Uživao sam u igri sve dok nije prestala.
Događaji za Valentinovo iz nekog razloga nisu mogli ići dalje od 13 jer se pločica bijele čokolade nije htjela puniti da posluži klijentima. Također se zaustavio na 500 pa razmišljam o deinstaliranju.
Dobro i dobro ali kupaca je mnogo..
Madhu voli Fake